Kontakt

Tag kontakt til mig hvis du har en opgave jeg kan lave for dig.

Udtalelser

– Fra kunder & kollegaer

"Jeg har i samarbejde med Sten fået lavet hjemmesiden, https://mikkelnjor.dk/ . Hjemmesiden er virkeligt blevet flot og har et professionelt udtryk. Det der dog har betydet mest for mig er hvor rar Sten er at arbejde sammen med. Han tager i mod alle inputs og gør alt hvad han kan for at gøre kunden tilfreds. Jeg kan helt klart anbefale Sten til alle, som står overfor at få lavet en ny hjemmeside!"

Mikkel Njor
Racing Driver

"Sten har været i praktik som multimediedesigner hos WhiteAway.com, hvor han både har udarbejdet flashbannere, applikationer og grafik til Facebook, diverse sites og et forum (Via php og phpbb), en formular og sites med backend (online RMA system). Sten har nået rigtig meget i sin tid hos WhiteAway.com og brænder for at lære nyt."

Marlene Schøler Sommerlund
Senior digital manager hos Wavemaker

"For at komme udover kanten med mine digitale løsninger, er Sten yderst kompetent. Han har guidet mig i design af webshops, hjemmesider, SEO og online markedsføring, der har hjulpet mig til at positionere flere mindre virksomheder. Hans talent er især indenfor for rådgivning og giver professionel konstruktiv feedback når man som udvikler tænker sine design. Jeg kan på det varmeste anbefale Sten, for han har eleveret mine produkter til nye højder."

Jan Hoppe Winther Nielsen
Underviser Data og komm. Udd. hos Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier

"I samarbejde med Sten, har jeg fået udarbejdet en webløsning, som har været i en konstant udvikling fra start til slut. Sten har været behjælpelig med alt fra generelle IT problemer, til grafisk produktion og til en uddybende markedsføringsstrategi. Sten er positiv, imødekommende, god til at få ideer, til at undersøge muligheder, til at vejlede, og har mange gode input. Jeg har indtryk af at Sten er vidende på mange punkter. Jeg har været glad for samarbejdet."

Ingeborg Rahbek Pedersen
Managing director hos Regulator Complete ApS

"Sten har et bredt og solidt kendskab til både webudvikling, ikke mindst arbejdet i WordPress, og hvad der skal til for at lykkes med SEO. Sten er arbejdsivrig, glad for at vende idéer og diverse muligheder samt hurtig til at eksekvere på opgaver. I bund og grund er han en fornøjelse at arbejde sammen med, og skaber rigtig gode resultater."

Peter Milo Self
Kampagne Koordinator og rådgiver hos @Web2MediaS

"Jeg har haft fornøjelsen af at have samarbejdet med Sten på flere af vore projekter - ud fra disse kan jeg kun give ham rigtig god kritik for engagement og kvalitet på leveret."

Jesper Vestergaard Rasmussen
Director/Owner hos JVR Consult

Fanget din interesse?

Kontakt mig og fortæl mig hvordan jeg kan være med til at føre dine drømme ud i livet.

Share This