Webdesign &
Cloud Hosting

En webløsning til dig som helst vil slippe for det hele.
Hos Forstenet-Hosting står vi for både hosting, webdesign og vedligeholdelse af indhold.

Vi håndtere også løbende søgemaskine optimering (SEO) på dit site således at du få den bedst mulig placering på Google.

Webdesign

Få dit design som du vil have det, med løbende rådgivning igennem hele processen. Og som er optimeret til både tablet & mobil.

SEO

Med SEO bliver din hjemmeside mere atraktiv for Google og gør det nemmere for kunder at finde netop din virksomhed.

SSL

Med din webløsning prioritere vi sikkerhed højt og køre som standard SSL på alle sites, samt tilføjer ekstra beskyttelse på vores løsninger.

Social Media Marketing

Få hjælp til hvordan du bedst håndtere din Social Media Marketing med hvad, hvor og hvornår, således din markedsføring giver mest afkast.

E-mail Marketing

Øg opmærksomheden på din virksomhed eller et produkt samt holde interessen for eventuelle kunder i fremtiden med E-mail marketing.

Pakker

Samlede Webløsninger

Skræddersyet løsning

Få det som du vil have det!!!

Webdesign & Vedligeholdelse

Det eneste du skal gøre er at sende os indholdet, så sætter vi det op til dig, og sender dig et link så du kan se designet inden det bliver offentliggjort.
Simpel og nem Webløsning

Søgemaskine optimering (SEO)

Hos os hjælper vi dig med at holde din SEO opdateret løbende, for at give dig den bedste mulige placering på Google.

Online Marketing

Lad os hjælpe dig med din markedsføring, hvad enten det er E-mail, SoMe eller grafisk design, så hjælper vi dig med den bedste rådgivning.

Udtalelser

fra kunder & samarbejdspartnere

"Sten har været i praktik som multimediedesigner hos WhiteAway.com, hvor han både har udarbejdet flashbannere, applikationer og grafik til Facebook, diverse sites og et forum (Via php og phpbb), en formular og sites med backend (online RMA system). Sten har nået rigtig meget i sin tid hos WhiteAway.com og brænder for at lære nyt."

Marlene Schøler Sommerlund – Senior digital manager hos Wavemaker

"For at komme udover kanten med mine digitale løsninger, er Sten yderst kompetent. Han har guidet mig i design af webshops, hjemmesider, SEO og online markedsføring, der har hjulpet mig til at positionere flere mindre virksomheder. Hans talent er især indenfor for rådgivning og giver professionel konstruktiv feedback når man som udvikler tænker sine design. Jeg kan på det varmeste anbefale Sten, for han har eleveret mine produkter til nye højder."

Jan Hoppe Winther Nielsen – Underviser Data og komm. Udd. hos Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier

"I samarbejde med Sten, har jeg fået udarbejdet en webløsning, som har været i en konstant udvikling fra start til slut. Sten har været behjælpelig med alt fra generelle IT problemer, til grafisk produktion og til en uddybende markedsføringsstrategi. Sten er positiv, imødekommende, god til at få ideer, til at undersøge muligheder, til at vejlede, og har mange gode input. Jeg har indtryk af at Sten er vidende på mange punkter. Jeg har været glad for samarbejdet."

Ingeborg Rahbek Pedersen – Managing director hos Regulator Complete ApS

"Sten har et bredt og solidt kendskab til både webudvikling, ikke mindst arbejdet i WordPress, og hvad der skal til for at lykkes med SEO. Sten er arbejdsivrig, glad for at vende idéer og diverse muligheder samt hurtig til at eksekvere på opgaver. I bund og grund er han en fornøjelse at arbejde sammen med, og skaber rigtig gode resultater."

Peter Milo Self – Kampagne Koordinator og rådgiver hos @Web2Media

"Jeg har haft fornøjelsen af at have samarbejdet med Sten på flere af vore projekter - ud fra disse kan jeg kun give ham rigtig god kritik for engagement og kvalitet på leveret"

Jesper Vestergaard Rasmussen – JVR Consult – Director/Owner

Vi gør det for dig!!!

Få det som du vil have det...

Hos os kan du få det lige præcis som du vil have det.
Vi kan håndtere bestilling og køb af domænenavn, samt rådgivning på et optimalt domænenavn. Eller lade dig registere dig selv og give os de nødvendige oplysninger.

Du behøver ikke røre en finger...

Med en webløsning hos os klare vi alt for dig. Det eneste du skal levere er indholdet, så samler vi det så dit budskab bedst kan komme ud til dine kunder.

Kontakt os…

Og så finder vi sammen den løsning der passer dig bedst 

Share This