Marketing

Få den rigtige rådgivning som passer til din virksomhed. Vi hjælper dig godt på vej til at blive mere synlig online.

Vil du have en større DIGITAL FOKUS?

Logo design

Få hjælp til dit logo, om det så er rebranding af det nuværende eller at skabe en hel ny visual idenditet.

Social Media

Få hjælp til hvordan du bedst håndtere din Social Media Marketing med hvad, hvor og hvornår, således din markedsføring giver mest afkast.

Grafisk design

Få udarbejdet katalog, flyer, visitkort eller andet grafisk print, præcis som du vil have det.

SEO

Med SEO bliver din hjemmeside mere atraktiv for Google og gør det nemmere for kunder at finde netop din virksomhed.

Webdesign / Webudvikling

Få dit design som du vil have det, med løbende rådgivning igennem hele processen. Og som er optimeret til både tablet & mobil.

Email Marketing

Øg opmærksomheden på din virksomhed eller et produkt samt holde interessen for eventuelle kunder i fremtiden med E-mail marketing.

Hvorfor vælge Forstenet?

Du skal vælge Forstenet.dk fordi så får du en god samarbejdspartner som vil styre dig imod dit mål, og som gerne guider dig igennem hele processen.
Men tag ikke kun mit ord for det, læs mine udtalelser længere nede på siden.

Marketing for dig

Få det som du vil have det

E-mail Marketing

Øg opmærksomheden på din virksomhed eller et produkt samt holde interessen for eventuelle kunder i fremtiden med E-mail marketing.

Social Media Marketing

Få hjælp til hvordan du bedst håndtere din Social Media Marketing med hvad, hvor og hvornår, således din markedsføring giver mest afkast.

Udtalelser

– Fra kunder & kollegaer

"Jeg har i samarbejde med Sten fået lavet hjemmesiden, https://mikkelnjor.dk/ . Hjemmesiden er virkeligt blevet flot og har et professionelt udtryk. Det der dog har betydet mest for mig er hvor rar Sten er at arbejde sammen med. Han tager i mod alle inputs og gør alt hvad han kan for at gøre kunden tilfreds. Jeg kan helt klart anbefale Sten til alle, som står overfor at få lavet en ny hjemmeside!"

Mikkel Njor
Racing Driver

"Sten har været i praktik som multimediedesigner hos WhiteAway.com, hvor han både har udarbejdet flashbannere, applikationer og grafik til Facebook, diverse sites og et forum (Via php og phpbb), en formular og sites med backend (online RMA system). Sten har nået rigtig meget i sin tid hos WhiteAway.com og brænder for at lære nyt."

Marlene Schøler Sommerlund
Senior digital manager hos Wavemaker

"For at komme udover kanten med mine digitale løsninger, er Sten yderst kompetent. Han har guidet mig i design af webshops, hjemmesider, SEO og online markedsføring, der har hjulpet mig til at positionere flere mindre virksomheder. Hans talent er især indenfor for rådgivning og giver professionel konstruktiv feedback når man som udvikler tænker sine design. Jeg kan på det varmeste anbefale Sten, for han har eleveret mine produkter til nye højder."

Jan Hoppe Winther Nielsen
Underviser Data og komm. Udd. hos Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier

"I samarbejde med Sten, har jeg fået udarbejdet en webløsning, som har været i en konstant udvikling fra start til slut. Sten har været behjælpelig med alt fra generelle IT problemer, til grafisk produktion og til en uddybende markedsføringsstrategi. Sten er positiv, imødekommende, god til at få ideer, til at undersøge muligheder, til at vejlede, og har mange gode input. Jeg har indtryk af at Sten er vidende på mange punkter. Jeg har været glad for samarbejdet."

Ingeborg Rahbek Pedersen
Managing director hos Regulator Complete ApS

"Sten har et bredt og solidt kendskab til både webudvikling, ikke mindst arbejdet i WordPress, og hvad der skal til for at lykkes med SEO. Sten er arbejdsivrig, glad for at vende idéer og diverse muligheder samt hurtig til at eksekvere på opgaver. I bund og grund er han en fornøjelse at arbejde sammen med, og skaber rigtig gode resultater."

Peter Milo Self
Kampagne Koordinator og rådgiver hos @Web2MediaS

"Jeg har haft fornøjelsen af at have samarbejdet med Sten på flere af vore projekter - ud fra disse kan jeg kun give ham rigtig god kritik for engagement og kvalitet på leveret."

Jesper Vestergaard Rasmussen
Director/Owner hos JVR Consult

Fanget din interesse?

Kontakt mig og fortæl mig hvordan jeg kan være med til at føre dine drømme ud i livet.

Share This